Αποδοκιμάστηκε από κατοίκους της Κεφαλονιάς ο Ηλίας Κασιδιάρης και κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, που έσπευσαν να διανείμουν τρόφιμα. Ωστόσο, οι κάτοικοι δεν τα δέχτηκαν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Κίνησης «Απελάστε τον Ρατσισμό», οι περισσότεροι έδιωχναν τον Ηλία Κασιδιάρη, που συνοδευόταν από τον χρυσαυγίτη βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση, λέγοντας του ότι δεν θέλουν τρόφιμα από αυτόν.

Περισσότερες ακόμη αποδοκιμασίες δέχτηκε, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, στο Γηροκομείο Ληξουρίου. Τελικά, οι χρυσαυγίτες έδωσαν τα τρόφιμα σε έναν ντόπιο προκειμένου να τα διανείμει εκείνος.

Όπως αναφέρει το efimeridakefalonia.gr, «η επίσκεψη του κ. Κασιδιάρη προκάλεσε “εμφύλιο πόλεμο” στην Κεφαλονιά, αφού αρκετοί από τους κατοίκους του νησιού προπηλάκισαν τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής λέγοντάς του να πάρει τα τρόφιμα και να φύγει».

Υπήρξαν λίγα άτομα που χαιρέτισαν την επίσκεψη Κασιδιάρη και κάποιοι που τον χειροκρότησαν επειδή έφερε τρόφιμα στην Κεφαλονιά, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Η νεοναζιστική οργάνωση διαψεύδει ότι σημειώθηκαν αποδοκιμασίες.